Die Russiese koringluis, Diuraphis noxia (Mordvilko) (Hemiptera: Aphididae) : voorkoms, skadelikheid en ekonomiese drumpelwaardes vir chemiese bestryding in die Oos-Vrystaat - Du Toit, F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.