Die Sarkolemmale forfolipied-vry vetsuursamestelling : effek op membraandeurlaatbaarheid - Bester, R.(Ronelle) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Geneesk. Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.