Die sintese van terpenoiede en poliene vanaf prenaal en verwante karbonielverbindings - Moorhoff, C. M.(Cornelis Matthijs) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.