Die stratigrafie en struktuur van die Asbesheuwel Formasie tussen Griekwastad en Niekerkshoop met implikasies vir die krokidolietgenese - Du Plooy, C. L. W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Kaarte in rugsakkie.