Die toepassing van verskillende datamodelle om riviervloeiwaardes te ontwikkel en die bepaling van die verband tussen damkapasiteit, lewering en die risiko van watertekorte - Du Plessis, Pieter Willem (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.