Die totstandkoming en funksionering van die Kooperatiewe Vrugtekwekersbeurs van Suid-Afrika, 1922-1925 - Herbst, Robert Otto (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif(M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.