Die voedingsbehoeftes van dragtige karakoelooie en die invloed van proteien en energie op die pelseienskappe van pasgebore lammers - Esterhuysen, Gert Nicolaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.