Die voedingswaarde van veldweiding van die sentrale Oranje-Vrystaat vir lakterende skape met spesiale verwysing na die rol van aanvullende energie en ruprotein - De Waal, Hendrik Ockert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Rugtitel: Aanvullende energie en ruprotein aan lakterende skape op veldweiding.