Die waarde van maleielmetionien em metielmaleielmetionien as metioniensupplement by die melkkoei - Kriel, Gerhard Verster (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.