Eksperimentele evaluasie van 'n reghoekige aneggoise kamer - Strumpher, J. J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.