Mediasie as 'n geskilbeslegtingsprosedure in die Suid-Afrikaanse arbeidsveld - De Villiers, Charl A. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.