Modellering van elasties-plastiese gedrag van plaveisels met behulp van eindige-elemente - Strydom, J. H.(Johannes Hauman) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.