Akoesties-perseptiewe analise van die vokale van Xhosa met spesifieke verwysing na vokaalverhoging - Holtzhausen, Archibald Josef (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.