n Analise van hedendaagse scenario's oor maatskaplike verandering in Suid-Afrika - Lindholm,Rose-Mare (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.