n Analitiese studie van die vertikale dinamiese gedrag van 'n spoorbaanstruktuur - Blignaut, Jan Hendrik1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, l986.