n Kritiese ontleding van enkele aspekte van Kohlberg se kognitiewe teorie van morele ontwikkeling in terme van meer algemeen sielkundige faktore - Malan, Dirk Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.