n Kurrikulumontwerp vir die opleiding van die onderwyser van die begaafde leerling in die junior primere standerds - Jordaan, Erica (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.