n Nadere karakterisering en evaluering van die remedierende situasie met spesiale verwysing na interaksie-analise - Van Niekerk, Andries Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.