n Ondersoek in watter mate verskillende vinnige biologiese toetse gebruik kan word om sowel metaboliseerbare energie as beskikbare aminosure vir pluimvee te bepaal - Duckitt, Johan Steyn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.