'n Ondersoek na die oorsprong en betekenis van plek- en plaasname in die landdrosdistrik Namakwaland - Burger, Christiaan Rudolf (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 1986.