n Ondersoek na die verbruikersmark van vars groente en vrugte in die Wes-Kaap : 'n behoeftestudie - Saayman, Jacob Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm)--Stellenbosch University, 1986.