n Ondersoek na die verbruikersmark van vars groente en vrugte in die Wes-Kaap : 'n marksegmentasie studie - Van Zyl, Jeannie Maud (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.