n Ondersoek na die verskille in die studiegewoontes en -houdings en skolastiese prestasies van standerd-tien koshuisleerlinge en ouerhuisleerlinge aan vier Afrikaansmedium hoerskole in Windhoek - Mayne, Elizabeth Neethling (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Gevorderde werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.