'n Ondersoek na sangpedagogiek met besondere verwysing na die Schubert-liedere as onderrigliteratuur - Fourie, Magdalena Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMus) - Stellenbosch University , 1986.