n Onderwysbestuurskundige perspektief op bemarkingstrategiee in nie-winssoekende instansies met spesiale verwysing na die skool - De Swardt, G. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif(M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.