n Ontleding en vergelyking van die grondwetlike voorstelle van die Presidentsraad en die Buthelezi-Kommissie aan die hand van die beginsels van konsosiasie-demokrasie - Bonthuys, Lazelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, l986.