n Ontleding van senior sertifikaat wiskunde-vraestelle ten opsigte van denkvlakke en wiskundige werkwyses - Du Toit, D. J.(Dawid Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.