n Praktiese benadering tot die bepaling van 'n numeries beheerde freesmasjien se masjienvermoe - Hamman, S. W.(Samuel Walters) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.