n Psigometriese her-evaluering van die verswaarde biografiese vraelys as keuringstegniek - Cillié, G. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.