n Sedimentologies-stratigrafiese ondersoek van die sedimentere gesteentes in die Ahlmannryggen, Antarktika - Ferreira, Edward Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbsoch, 1986.