n Sistematies-houtanatomiese ondersoek van die Lauraceae in Suidelike Afrika - Swart, J. P. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. in Houtkunde) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.