n Sosiologiese ondersoek na die Universiteit van Stellenbosch se bron van studente - Zaaiman, Stephanus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.