n Studie van antidepressante se effek op neuropeptiedmodulering van dopaminerge neurotransmissie in die brein - Reyneke, L.(Louise) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. in Geneeskundige Wet.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.