n Verkenningstudie ten opsigte van die kennis, vaardigheid en houdings teenoor alkohol en alkoholverwante probleme van junior maatskaplike werkers ... - Du Plessis, Alexandra Andrea (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.