Onderrigstrategiee vir die oorgang van partisiedenke na hierargiese denke in die klassifikasie van vierhoeke : enkele gevallestudies - Malan, F. R. P.(Frans Roelof Petrus),1946-; Universiteit van StellenboschEenheid vir Navorsing oor Wiskunde-onderwys (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Oorspronklik aangebied as proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.