Onderwyserbetrokkenheid by kurrikulumontwikkeling in sekondere skole in die Republiek van Suid-Afrika - Carl, Arend (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.