Ontwerp van droe direk geforseerde en indirek natuurlike konveksie koeltorings - Kotze, J. C. B.(Jacobus Charles Bender) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit Stellenbosch, 1986.