Perspektiewe op die godsdienstige ontwikkeling van die kind vanaf die kleuter- tot die puerale fase - Hough, Eduard C. H.(Eduard Christiaan Haumann) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.