Produksie en karakterisering van monoklonale anti-testosteroon teenliggame - Van Jaarsveld, P. J.(Paul Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.