Simptomatologie, morfologie en anatomie van vlek (marbrure) by wingerd met spesifieke verwysing na Richter 99 (Vitis Berlandieri P. X Vitis Rupestris S.) - Spreeth, N. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.