Die potensiaal van tolking in die Fakulteit Lettere en Sosiale Wetenskappe (US) : die departement Maatskaplike Werk as gevallestudie - Clausen, Marna (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2011.