Tydstrategiee in Henriette Grove se vertelling , 'Die kerel van die Perel' - Stoffer, Maria Gerda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.