Vertellershouding of -instelling : 'n ondersoek na 'n literere procede in enkele korter verhaaltekste - Du Toit, P. A.(Pieter Andries),1935- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.