Voorskoolse emosionele opvoeding met besondere verwysing na gevoelsmatige bemoedering by gereedmaking vir skooltoetrede - Botha, P. V.(Pieter Voges) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.