Werkladingsintensiteit vir die optimale verwydering van bloedlaktaat na intense spieraktiwiteit - Kruger, Hendrik Theodorus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1986.