Aborsie by die veredelde boerbok (Capra hircus) : met verwysing na die rol wat Anaplasma-ovis daarin speel - Barry, Daniel Malan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.