Chemiese kommunikasie : identifikasie van die vlugtige komponente uit die preorbitaalklierafskeidings van die grysduiker, (Sylvicapra grimmia) en die blouduiker, (Cephalophus monticola) - Pretorius, Pierre Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.