Die aandeel van supervisie in die ontwikkeling van beroepsmotivering by die geneeskundige maatskaplike werker - Higgs, Hendrika J.(Hendrika Johanna) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.