Die aanpassing van die Cooper-tabelle, asook geselekteerde fisiologiese en morfologiese kenmerke van dogters 10-16 jaar - Conradie, Johannes L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Ligg. Opv.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.