Die adsorpsie van W(VI) en Mo(VI) aan aktiewe koolstof uit suuroplossing - Pienaar, A. T.(Adele Theresa) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1987.